Dünya Sampiyonu Erkan Sevenleriyle Bir Araya Geldi

Dünya Sampiyonu Erkan Sevenleriyle Bir Araya Geldi

Adapazari Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsaminda düzenlenen Aynalikavak Sohbetleri programina katilar Dünya Karate Sampiyonu Enes Erkan gençlere "Spora baslarken önce inanmak gerekir. Kurallari bilmek ve kurallar dogrultusunda yolculugumuzu belirlemeliyiz" dedi.

Adapazari Belediyesi Kültür Isleri Müdürlügü tarafindan düzenlenen Subat ayi kültür ve sanat etkinlikleri kapsaminda, Dünya ve Avrupa Karate Sampiyonu Enes Erkan, Aynalikavak Sohbetleri programinda sevenleri ile bulustu. Erhan Kaytanbay’in moderatörlügünü yaptigi programda, hayatini ve anilarini paylasan Erkan, Adapazari’nda dogup büyüdügünü ve sehrini çok sevdigini dile getirdi.

“Hata yapmamaya çok özen gösterdim”

Dünya ve Avrupa Karate Sampiyonu Enes Erkan, “Sehrimiz beni her zaman inanilmaz sekilde bagrina basti ve ben de sevgilerine layik olmaya çalistim. Hata yapmamaya çok özen gösterdim. Sevginin olmadigi yerde basari olmaz. Ben sehrimi çok seviyorum. Sehrimiz birçok alanda basarili ama sporu çok özel bir yere koymak gerekiyor. Sporun birçok bransinda çok önemli sporcular, dünya ve Avrupa sampiyonlari bu sehirde yetisti. Mücadele etmek bizim genlerimizde var. O ruha sahibiz ve çok önemli oldugunu düsünüyorum” dedi.



“Disiplinden taviz vermeden hayata katilmaliyiz”

Gençlere tavsiyelerde bulunan Erkan, “Spora baslarken önce inanmak gerekir. Kurallari bilmek ve kurallar dogrultusunda yolculugumuzu belirlemeliyiz. Disiplinden taviz vermeden hayata katilmaliyiz. Sporculuk yasamimda ve sonrasindaki yasamimda hep böyle olmustur. Hayatim boyunca kurallarimdan asla taviz vermedim. Su anda sporcu kardeslerimizin çok sansli oldugunu, birçok firsatlari oldugunu düsünüyorum. Vakit çok ama çok önemli. Vaktimizi dogru harcamaliyiz. Arastirmaliyiz ve iyi örnekleri takip etmeliyiz. Hayatimizin her döneminde spor muhakkak olmalidir. Günde 1 saat yürüyüs olsun ama muhakkak olsun” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile