Dünya Sanat Günü Karma Resim Sergisinin Açilisi Yapildi

Dünya Sanat Günü Karma Resim Sergisinin Açilisi Yapildi

Dünya Sanat Günleri etkinlikleri kapsaminda Egitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Egitim Bölümü, Resim Is Ana Bilim Dali ögretim elamanlari tarafindan “Dünya Sanat Günü Ögretim Elamanlari Sergisi” adli resim sergisi düzenlendi.

Prof. Dr. Erdogan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçeklesen sergiye Rektör Prof. Dr. Akin Levent, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Basibüyük, Prof. Dr. Çagri Çirak, Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Mücahit Kagan, Egitim Fakültesi Dekan Yardimcilari Prof. Dr. Erdem Yavuz, Doç Dr. Alper Kaskaya, Güzel Sanatlar Egitim Bölümü Resim Is Ana Bilim Dali Baskani Prof. Dr. Orhan Taskesen, ögretim elemanlari ve ögrenciler katildi.

Rektör Prof. Dr. Akin Levent, sergi açilisinin ardindan sergiyi gezerek çalismalar hakkinda bilgi aldi ve çalismada emegi geçenleri tebrik etti.

Sergi hakkinda bilgi veren Güzel Sanatlar Egitimi Bölümü Baskani Prof. Dr. Orhan Taskesen sergide Güzel Sanatlar Egitim Bölümü Resim Is Ana Bilim Dali ögretim elemanlari ve ögrencilerinin yani sira Milli Egitime bagli resim ögretmenleri tarafindan hazirlanilan toplam 47 karma eserin yer aldigini belirtti.

Taskesen, her bir eserin kendi özgün deger ve mesajini tasidigini vurgulayarak farkli teknikler ve sanat yapilariyla izleyicilere bir sanat söleni sunduklarini belirtti.

Ayrica tüm sanatçilarin ve sanatseverlerin Dünya Sanat Günü’nü kutlayan Taskesen, sergiye katilan sanatçilara tesekkürlerini iletti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile