Dünya Ve Avrupa Şampiyonlarından Saç Gösterisi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Berberler ve Kuaförler Odası tarafından Trendvision saç gösterisi ilgi gördü.

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Berberler ve Kuaförler Odası tarafından Trendvision saç gösterisi ilgi gördü.

Guinness rekorlar kitabına girmeyi başaran, 24 saatte 363 kişiyi traş eden dünya şampiyonu Ercan Buyruk, Kesim ve Renklendirme Türkiye Şampiyonu Ömer Genç, ateş ve balta ile tıraş yapan Selahattin Aytekin ve Türkiye şampiyonu, dünya ikincisi Elif Manduz gibi isimler de salonu dolduranlara gösteri yaptı.

Burhaniye Berberler ve Kuaförler Odası saç tasarım yarışmasında ilk üç dereceye girenler ise 12 Nisan 2011 tarihinde yapılacak olan dünya şampiyonasında Türkiye‘yi temsil edecek. Burhaniye Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Beytullah Duyar yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Burhaniye Berberler ve Kuaförler Odası yönetimi olarak büyük işlere imza atmaya başladık. Büyük bir açılım yaparak Burhaniye’yi hem ülkemizde, hem de Avrupa’da iyi bir şekilde tanıtma fırsatı yakaladık. Yapılacak olan yarışma sonrasında ilk üç dereceye girenleri Trend Vizyon 12 Nisan 2011 yılı erkek kuaför yarışmasında ülkemizi temsil edecek. Bu şampiyona öncesinde ünü Kuaför Elif Manduz ve Bay Mansız (Mansız Wella) bu şampiyona öncesinde Burhaniye‘de ter atacak. Bunun dışında, İzmir Berberler Odası gösteri takımı da yarışmada hünerlerini sergilerken, bayanlar ve erkeklerde ilk üç dereceye giren üyelerimizi 26 Nisan 2011 tarihinde Bursa’da yapılacak uluslararası, 10 Ekim’de Bursa’daki dünya şampiyonasına Burhaniye’yi tanıtacaklar.”

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile