Dünyaca Ünlü Sahilde Hafta Sonu Yogunlugu

Dünyaca Ünlü Sahilde Hafta Sonu Yogunlugu

Turizm kenti Antalya’nin dünyaca ünlü Konyaalti Sahili’nde pazar yogunlugu yasandi. Ambulans ve sahil güvenlik helikopter güzergahi olmasi nedeniyle uçusa yasak olan falezlerde ise yamaç parasütçülerinin uçmaya devam ettigi görüldü.

Hava sicakliginin 23 derece olarak ölçüldügü Antalya’da tatilciler ve yerli halkin adresi dünyaca ünlü Konyaalti Sahili oldu. Akdeniz’in mavi sularinda çok sayida tatilci kulaç atti. Deniz suyu sicakliginin 19 derece ölçüldügü sahilde aileler de çocuklarini eglendirdi. Tatilciler, günesin bulutlarin arasindan yer yer kendini gösterdigi kentte semsiye kullanmadan bronzlasmaya çalisti. Sahil Antalya Yasam Parki’ndaki agaçlik bölgelerde tatilcilerin vakit geçirdigi görüldü.

Bazi tatilciler ise su sporlarinin sevilen etkinliklerinden parasailing yapti. Çocuklar, varyantin alt bölgesinde kayalik alanda hem yüzdü hem eglendi.

Öte yandan, çok sayida yamaç parasütçüsünün ambulans ve sahil güvenlik helikopter güzergahi olmasi nedeniyle uçusa yasak olan varyant falezler üzerinde uçus yaptiklari kameralara yansidi. Zaman zaman rüzgar nedeniyle havalandiklari yere inmekte zorlanan parasütçüler, sahile inmek zorunda kaldi.

“Bugün Konyaalti sahili çok yogun”

Ailesi ile birlikte sahile gelerek zaman geçiren Mustafa Çelik, “Hava çok güzel ama rüzgar var. Denize girenler var, soguk oldugu için ben giremedim. Bugün Konyaalti sahili çok yogun. Ben ailemle her gün buraya geliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile