Dünyaca Ünlü Sanatçi Imany, Haziran Ayinda Türkiye'ye Geliyor

Dünyaca Ünlü Sanatçi Imany, Haziran Ayinda Türkiye'ye Geliyor

Ilk albümü “Shape of a Broken Heart” ile üç ülkede platin plak ödülü kazanarak genis bir hayran kitlesi edinen dünyaca ünlü sanatçi Imany, Voodoo-Cello Türkiye turnesi kapsaminda haziran ayinda Türkiye’ye gelecek.

’80. Yil Feelin’ Good Etkinlikleri kapsaminda sevenleriyle bulusacak olan Imany, yogun talep üzerine son defa Voodoo-Cello Türkiye turnesine çikacak. Imany, turne kapsaminda haziran ayinda Istanbul, Ankara, Antalya ve Izmir’de müzikseverlerle bulusacak. Imany’nin 2021 yilinda çikardigi ve çok sevilen cover albümü “Voodoo-Cello”da seslendirdigi ikonik pop sarkilarini tiyatral ögelerle bezenmis benzersiz bir görsel sov esliginde yorumlayacagi konserlerin biletleri Biletinial’da satisa çikti.

Ilk albümü “Shape of a Broken Heart” ile üç ülkede platin plak ödülü kazanarak genis bir hayran kitlesi edinen, “You Will Never Know” ve “Don’t Be Shy” singlelari ile dünya çapinda üne kavusan Imany, sarkilarinda askin yani sira, kadin haklari, iklim degisikligi gibi birçok konuda sevenlerinin sesi oluyor ve adeta bir hikâye anlaticisi olarak günümüz dünyasini sarkilariyla anlatiyor.

Turne kapsaminda Imany, 4 Haziran’da Ankara, 5 Haziran’da Izmir, 7 Haziran’da Istanbul ve 8 Haziran’da Antalya’daki hayranlarina unutulmaz bir gece yasatacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile