Dünyaca Ünlü Yildizlar Türkiye Için Tek Yürek Oldu

Dünyaca Ünlü Yildizlar Türkiye Için Tek Yürek Oldu

Dünya Türkiye’deki depremzedeler için tek yürek olup bagis kampanyalari düzenlemeye devam ediyor. Neredeyse her alandan dünyaca ünlü isimler sosyal medya hesaplarindan yardim toplamaya basladi. Adete yardim furyasina dönüsen hareketin basinda Madonna, Lionel Messi, Katy Perry ve Jennifer Lopez gibi isimler geliyor.



Merkez üssü Kahramanmaras olan ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 siddetindeki depremlerin ardindan dünyaca ünlü isimler yardim seferberligi baslatti. Alaninda küresel çapta ün kazanmis isimler sosyal medya hesaplarindan Türkiye’deki depremzedeler için bagis organizasyonlari düzenliyor. Hollywood yildizlarindan, ünlü futbolculara sanatçi gruplarindan podyumlara kadar ünlü isimler kitlesel bagis kuruluslari araciyla yardim topluyor.

Ünlü isimlerin arasinda podyumlarin ünlü isimleri Bella ve Gigi Hadid kardesler ile babalari is adami Mohammed Hadid, sahnelerin süperstarlari Madonna, Jennifer Lopez, Inna, Metallica müzük grubu, dünyanin en iyi futbolcularindan Lionel Messi bulunuyor. Ayrica Michael Essien, Lena Headey, Katy Perry, Novak Djokovic, Roberto Carlos gibi isimler de bagis kampanyalarina katiliyor.

Hadid ailesinden tam destek

Filistin kökenli gayrimenkul gelistiricisi Mohammed Hadid ile model kizlari Gigi ve Bella Hadid Türkiye’ye destek olabilmek için sosyal medya hesaplarindan takipçilerine Kahramanmaras ve 10 ili kapsayan depremzedelere yardim edebilmek için çagrida bulundular. Gigi, sosyal medya hesabindan UNICEF ile ortaklasa baslattigi yardim kampanyasiyla depremzedeler için 4 milyon TL bagis topladi. Ünlü yildizlar takipçilerini Türkiye’deki depremzedeler için yardima davet etti

Lionel Messi de paylasim yapti

Dünyaca ünlü yildizlar sosyal medya hesaplarindan yardim kampanyalari baslatarak depremzedelere destek olmaya çalisiyor. Dünyaca ünlü Futbolculardan Michael Essien, Roberto Carlos ve Lionel Messi sosyal medya hesaplarindan Türk bayrakli gönderi paylasarak depremzedelere dikkat çekmeye çalisirken bunlarin arasinda Ünlü tenisçi Novak Djokovicte bulunuyor. , Sarkici Madonna, Katty Perry, Inna, Jennifer Lopez ve Metallica ise deprem anindan görüntüler ile takipçilerini yardima davet etti.

Simdiye kadar sosyal medya hesaplarindan UNICEF ile is birligi yapan ünlüler toplam 4 milyon lira bagis topladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile