Dünyanin En Derin Havuzu Duabi'de Meraklilarini Bekliyor

Dünyanin En Derin Havuzu Duabi'de Meraklilarini Bekliyor

Dubai’de bulunan, 60 metrelik derinligi ile dünyanin en derin havuzu olan Deep Dive Dubai kapilarini açti.

Dubai’de dünyanin en derin havuzu kapilarini açti. Dubai’nin Nad Al Sheba bölgesinde bulunan 60 metrelik derinlikteki “Deep Dive Dubai”, Guinness Dünya Rekorlari tarafindan dünyanin en derin yüzme havuzu olarak tescillendi. Ayni zamanda 14 milyon litre su bulunan havuz, bir tesis içerisinde yer aliyor. Bin 500 metrekarelik tesiste hediyelik esya dükkani, konferans salonlarinin yanis sira bu yil içinde hizmete açilmasi planlanan 80 kisilik restoran da yer aliyor. Havuzun tüm açilarini gören 56 sualti kamerasinin bulundugu havuzda gelismis ses ve aydinlatma sistemleri yer aliyor. Ayrica, havuzun suyu her 6 saatte bir filtrelenirken, su sicakligi dalgiçlar için 30 derecede tutuluyor.

Derinlerde batik sehir

Dubai’de meraklilarini bekleyen Deep Dive Dubai’de batik sehir yer aliyor. Dalgiçlar, terk edilmis sokak, apartman ve garaji gezebilecek. Ayrica tesisin alt katlarinda bulunan genis izleme alanlari, restoranda ve diger odalarda yemek yiyenlerin su alti ortamini görmelerini sagliyor. Dünyanin en derin havuzu unvanina sahip Deep Dive Dubai’nin, 100 kisilik kapasiteye kadar etkinlik, film gösterimleri ve dogum günü partilerine ev sahipligi yapmasi bekleniyor.

Deep Dive Dubai Sözcüsü Abdulla Bin Habtoor, “Konsepti ve tesisi gelistirirken, BAE’nin inci dalis mirasinin cesaretinden ve metanetinden ilham aldik. Ayrica, hem geçmisteki hem de simdiki Emirlik kasiflerinin ve yenilikçilerinin kararliligini somutlastirmayi ve gelecekteki basarilar ve kesifler için bir platform saglamayi umuyoruz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile