Dünyanin Enerjisi Izmir'de Bulusuyor

Dünyanin Enerjisi Izmir'de Bulusuyor

Temiz enerjinin baskenti Izmir, WENERGY-Temiz Enerji Teknolojileri Fuari’na ikinci kez ev sahipligi yapacak. WENERGY Expo, yerli ve yabanci yüzlerce firmanin katilimi ve binlerce sektör profesyonelinin ziyaretiyle 9-11 Mayis 2024 tarihlerinde fuarizmir’de düzenlenecek. Fuarla birlikte yapilacak kongrede de sektörün önde gelen isimleri, akademisyenler, is insani ve enerji dünyasi temsilcilerinin konusmaci oldugu çok sayida oturum gerçeklestirilecek.

Izmir Büyüksehir Belediyesi’nin ev sahipliginde, IZFAS ve diger kuruluslar tarafindan düzenlenecek WENERGY - 2. Temiz Enerji Teknolojileri Fuari, temiz enerji sektörüne ev sahipligi yapacak. 300’ü askin sektör paydasini, uluslararasi alici ve yatirimcilar ile bulusturulacak fuar; kamu, yatirimci, sanayici ve tedarikçiyi bir araya getirecek. Fuarda, basta rüzgar, günes, hidrojen, biyokütle ve jeotermal olmak üzere yenilenebilir enerjinin tüm alt basliklari yer alacak. Enerji sektörüne hizmet veren kurumlar, sirketler ve sivil toplum kuruluslari, fuarizmir’in çatisi altinda toplanacak. Fuarda ayrica, elektrikli araç ve sarj teknolojileri, kojenerasyon, üretim, dagitim ve iletim sistemleri, enerji tesislerinde bakim, onarim ve servis hizmetleri, çevre teknolojileri, enerji verimliligi, enerji lojistigi, dijitalizasyon, enerji depolama, akilli sebeke ve akilli altyapi, enerjide siber güvenlik konularinda son teknolojiler, en yeni ürün ve hizmetler sergilenecek. WENERGY Expo’da dünyanin dört bir yanindaki ülkelerden çok sayida sektör profesyoneli yabanci alici da agirlanacak.

WENERGY Expo ile es zamanli olarak yapilacak kongre de enerji sektörünün nabzini tutmaya hazirlaniyor. Sektörün önde gelen isimleri, akademisyenler, is insani ve enerji dünyasi temsilcilerinin konusmaci oldugu kongre kapsaminda, çok sayida oturum gerçeklestirilecek. Kongrede; enerji dönüsümünden yenilebilir enerji kullanimina, iklim degisikliginden elektrikli araçlara kadar pek çok konu basligi ele alinacak. Açilis konusmasini Londra Enerji Kulübü Baskani Mehmet Ögütçü’nün yapacagi kongrede; alaninda lider ve ilham veren konusmacilar bilgi ve birikimlerini paylasacak. Kongre ile es zamanli olarak Elektrik Mühendisleri Odasi tarafindan da “Temiz Enerji Sempozyumu” düzenlenecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile