Durak'tan Esendemir'e Cevap

İçişleri Bakanlığınca Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden geçici olarak uzaklaştırılan Aytaç Durak, 260 bin dolarlık rüşvet kasetinde adı geçen meclis üyelerinden Mehmet Esendemir'in hakkındaki iddialarına sert yanıt verdi

  İçişleri Bakanlığınca Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden geçici olarak uzaklaştırılan Aytaç Durak , 260 bin dolarlık rüşvet kasetinde adı geçen meclis üyelerinden Mehmet Esendemir ' in hakkındaki iddialarına sert yanıt verdi .
Durak , yaptığı yazılı açıklamada , Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında kendisine yönelik iddialarda bulunan Meclis Üyesi Mehmet Esendemir ' e cevap verirken şunları kaydetti :
" Eğer konuşacaksan 260 bin dolarlık rüşvetin pazarlığını yaptığın kasette Mustafa Tencel ' in adının da geçtiği ( ' . . . çok kötü patlayacak , bütün Adana çalkalanacak . . . Mecliste . . . para mı almışlar . . . çok çok büyük . . . ' ) bölümdeki bu konuşmalara açık getir .
Sadece sizin için söylemiyorum Sayın Esendemir . Her kimin bir diyeceği varsa ya yüzüme söylesin ya da savcılığa . Cevap hakkım olmayan yerde gıyabımda aslı esası olmayan dedikodu üretenlere tekrar sesleniyorum . Adana Cumhuriyet Savcılığında üç aydır kendimi ihbar ettiğim dilekçem var . Ya oraya başvurun ya da ebediyen susun . Allah ' a şükür bugüne kadar 48 yıllık iş ve meslek hayatımda tek sabıkam olmadı . Verilemeyecek hiçbir hesabım yok . "
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile