Durasıllı Kasabasında Futbol Coşkusu

Durasıllı Kasabasında Futbol Coşkusu

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Durasıllı beldesinde 10-17 yaş grubu arası çocukların futbol oynamalarını sağlamak amacıyla düzenlenen yaz spor okulu törenle açıldı.

Antrenörler Yahya Aydın, Güngör Çakal nezaretinde yaz dönemi boyunca devam edecek olan yaz spor okulunda 100 sporcu çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Mehmet Uygun, "Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla açtığımız yaz spor okulunda hocalarımız nezaretinde genç yetenekleri Türk sporuna kazandırmayı hedefliyoruz. Bu çocuklar gelecekte profesyonel ligde birer yıldız olacaklardır" dedi.
Öte yandan Manisa İl Genel Meclisi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından 40 takım forma ve 10 futbol topu Belediyespor yönetimine teslim edildi. İl Genel Meclis Üyesi Cihan Sarı, "Durasıllı Belediyesi'nin talebi üzerine çocuklarımızın spor yapmaları için gerekli olan malzemeleri teslim ediyoruz. Bu formalarla spor yapacak olan çocuklarımızın gelecekte birer yıldız olmalarını ve Türk sporuna uzun yıllar hizmet etmelerini arzu ediyoruz. Bize talep geldiği taktirde forma yardımlarını sürdüreceğiz. Durasıllı Belediyesi'ne geçen yılda sahasının çime dönüştürülmesi için malzeme yardımında bulunmuştuk." dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile