Dursunbey'de Zafer Bayramı Coşkusu

Dursunbey'de Zafer Bayramı Coşkusu

Zafer Bayramı Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde coşku içinde kutlandı.

Dursunbey'deki kutlamalara Kaymakam Vekili Kepsut Kaymakamı Hacı Asım Akgül, Dursunbey Belediye Başkan Vekili Naim Keskin, İlçe Garnizon Komutanı Mustafa Ünsal, Emniyet Müdür Vekili Gültekin Çilli ile daire amirleri katıldı.

Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından başlayan resmi geçit töreninde günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mümin Bayır yaptı. Bayır, zaferlerin Türk Milleti için tarihten beri büyük önemi olduğunu belirtti

AMBULANS KAZAYA GİDİNCE BAYILAN KIZI POLİS HASTANEYE SEVK ETTİ
İlçedeki törene muhtarlardan sadece Yağcılar köyü muhtarı İsmet Dur’un katılması dikkat çekti. Muhtar Dur, her bayramda kutlamalara mutlaka katıldığını söyledi.

Törenler esnasında minik bir kız çocuğu fenalık geçirdi. Bayılan çocuk için çağrılan ambulansın bir kaza için Akbaşlar Köyüne gittiği bildirildi.

Bunun üzerine seferber polisler Kübra Deniz isimli çocuğu polis otosu ile hastaneye kaldırdı. Milli eğitim müdürünün konuşması sırasında aniden bayılan küçük kıza ilk müdahaleyi ise kutlamaya katılan İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Hakkı Özçoban yaptı. Bayılırken düştüğü sırada başını yere çarpan küçük kız yapılan müdahalenin ardından Dursunbey Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada doktorların müdahale ettiği Kübra Deniz'in müşahede altına alındığı, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Coşku içerisinde geçen Zafer Bayramı kutlamaları ise olaysız şekilde sona erdi
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile