Duyarlı Sanayicilere Kartepe Belediyesi'nden Teşekkür Belgesi

Duyarlı Sanayicilere Kartepe Belediyesi'nden Teşekkür Belgesi

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen mavi kapak toplama kampanyası yoğun destek görüyor.

Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen mavi kapak toplama kampanyasına, özel bir şirket topladığı 390 kilo mavi kapak ile destek verdi. Kampanyaya destek olan sanayicilere ise Kartepe Belediyesi tarafından teşekkür belgesi verildi.

Kampanyaya destek olan bir şirketin İnsan Kaynakları Uzmanı olan Sırma Özeren, “Hepimizin engelli adayı olduğunu, başımıza ne geleceğini bilmediğimizi ve bu nedenle ihtiyaç sahiplerine biraz olsun yardım edebilmek bizlere büyük mutluluk verdi” dedi.

Kapak kampanyasına gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını dile getiren Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin, duyarlı kişi, kurum ve kuruluşların yardımları ile bugüne kadar pek çok engellinin yüzünü güldürdüklerini hatırlattı. Sanayi kuruluşlarının kampanyalarına verdiği destekten memnun olduklarını belirten Şahin, örnek teşkil eden bu davranışı nedeniyle şirket yetkililerine teşekkür belgesini teslim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile