Düzce Belediyesi Bir Ayda 8 Spor Parki Yeniledi

Düzce Belediyesi Bir Ayda 8 Spor Parki Yeniledi

Düzce Belediyesi, mahallelerde bulunan spor parklarini yeniliyor. Toplamda 42 parkin yenilecegi merkez mahallelerinde bir ay içerisinde 8 parkin bakim onarimi tamamlandi.

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, "Spor Sehri Düzce" slogani ile bir yandan spor kulüplerine destek olurken bir yandan da "Spor Akademisi" bünyesinde yeni projeler gelistirerek gençlerin spora yönelmesini saglayacak adimlar atiyor. Tüm bunlarin yani sira herkese spor yapma imkâni saglamak isteyen Baskan Özlü, mahallelerdeki spor parklarina büyük önem veriyor.

Bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte saha çalismalarina agirlik veren Düzce Belediyesi, Baskan Özlü’nün talimati ile spor sahalarini yenileme çalismalarini baslatti. 42 mahalle genelinde baslatilan spor parklarinin revizyonu için planlamasini gerçeklestiren Destek Hizmetleri Müdürlügü, bir ay önce ilk etapta Koçyazi, Aziziye, Karahacimusa, Körpesler, Kültür, Fevzi Çakmak Mahalleleri ile Bahçesehir bölgesinde 2 park olmak üzere toplam 8 parkta baslattigi çalismalarini tamamladi.

Parklarin bastan sona revize edilmesini saglayan müdürlük ekipleri, 8 parkin zemin kaplamadan tel örgülerin degistirilmesine, kapilarin tamiri ve yenilenmesine, zemin çizgi çalismasindan ihtiyaç duyulan parklara sentetik çim, file, pota, direk dikilmesine kadar birçok çalisma gerçeklestirdi.

Müdürlük, kisa sürede eksiklikleri tamamlanan, yeni ekipmanlarla bulusturularak mahallelere kazandirilan parklarin yani sira kalan 34 mahalle parkina yönelik yenileme çalismalarini yaz mevsimi boyunca sürdürecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile