Düzce Belediyesi Hava Kosullari Avantaja Çevriliyor

Düzce Belediyesi Hava Kosullari Avantaja Çevriliyor

Düzce Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri sicakligin mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini avantaja çeviriyor. Vatandaslarin memnuniyeti ve güvenligi için kaldirimlar hizli bir sekilde yenileniyor.

Düzce Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, sehrin dört bir yaninda kaldirim yenileme ve onarim çalismalarini sürdürüyor. Müdürlük yeni yilda ilk olarak vatandaslarin talep ettigi Millet Bahçesinin bati girisine yeni bir giris yolu olusturmasi ile basladi.

Sehrin dört bir yaninda görevlendirilen müdürlük ekipleri, kavsaklarda, vatandaslarin yogun olarak bulundugu kaldirimlarda ihtiyaca göre onarim ve yeni kaldirim örme islemi gerçeklestirdi.

Düzce Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü, kent merkezindeki kaldirim çalismalarinin yani sira diger mahallelerde de çalismalari aksatmiyor. Ekipler bir yandan kaldirim taslari örerken bazi noktalarda da beton kaldirim çalismasi yapiyor. Körpesler, Üniversite, Konuralp, Yeni Mahalle, Hamidiye mahallerinde çalisan ekipler mevsim sartlarini iyi degerlendirmek istiyor.

Ekipler ayrica Düzce’de trafik aginin genisletilmesi, sürücülere yeni yollarla açilarak trafigin rahatlatilmasi amaciyla yeni yollar açiyor. Fen Isleri Müdürlügü, yeni yol açarken bir yandan da bypass serme ve asfalt yama çalismalariyla sorunlari ortadan kaldiriyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile