Düzce Belediyesi'nden Engellilere Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Özürlüler Koordinasyon Merkezi tarafından engellilere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Gençlik Merkezi'nde Özürlüler Vakfı'nın katkıları ile düzenlenen toplantıya konuşmacı olarak katılan Özürlüler Vakfı Başkanı Seyhan Sandıkyapan, vakıf olarak yaptıkları anlattı. Sandıkyapan, "Vakıf olarak kurulduğumuz günden itibaren özürlü vatandaşların sorunlarını çözmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda özürlü vatandaşlarımıza istihdam da sağlıyoruz. Tek amacımız özürlü vatandaşlarımıza elimizden gelen yardımı yapmaktır" dedi.
İTÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Nöroşirurji ABD Başkanı Beyin ve Sinir Cerrahı Prof. Dr. Murat Hancı ise istatistiklere göre en çok trafik kazalarından dolayı fiziksel kayıpların yaşandığını söyledi. Hancı, "Trafik kazalarının ardından çok sayıda vatandaşımız sağlık sorunlarıyla karşılaşıyor. Bunun ana faktörü ise emniyet kemerinin takılmamasından kaynaklanıyor. Bu sorunlar emniyet kemerinin takılmasıyla azalacaktır" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Özürlüler Vakfı Başkanı Seyhan Sandıkyapan, İTÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Nöroşirurji ABD Başkanı Beyin ve Sinir Cerrahı Prof. Dr. Murat Hancı, Özürlüler Vakfı Hukuk Danışmanı Avukat Hüsamettin Akbulut ve Özürlüler Vakfı Genel Sekreteri Esra Berberoğlu tarafından katılımcılara bilgiler verildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile