Düzce Belediyesi Yaz Festivali Emre Aydın’Ya Start Aldı

Düzce Belediyesi Yaz Festivali Emre Aydın’Ya Start Aldı

Düzce Belediyesi Yaz Festivali Emre Aydın ve Selçuk Balcı konserleri ile start aldı. Yağmura rağmen gençler coştular.

Düzce Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yaz etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda halk konserleri düzenlendi. Anıtpark Meydanı’nda düzenlenen konseri Ak Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, binlerce vatandaş dinledi.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, vatandaşların talepleri doğrultusunda konserlerin devam edeceğini belirterek “Düzce Belediyesi olarak sadece kaldırım, asfalt ve yol çalışması yapmıyoruz. Elbette sosyal belediyecilik de çok önemli. Bunun yanında kültürel etkinlikler de çok önemlidir. Hiç birisini diğerine tercih etmeden, ihmal etmeden hepsini de tam manasıyla ekibimizle birlikte yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Başkan Bayram, Ramazan ayında da ramazan şenlikleri yapacaklarını söyledi.

Gecede ilk olarak Kemençe ustası Selçuk Balcı sahne aldı. Sevenlerini coşturan Balcı yeni kasetinin de önümüzde hafta çıkacağını söyledi.

Balcı’nın konserinden sonra yağmur başladı. Yağmurun şiddetini arttırması Emre Aydın’ın sahneye gecikmeli çıkması izlemeye gelenler tarafından ıslıklandı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Emre Aydın sahne aldı. Sağanak yağmura rağmen ünlü sanatçının geldiğini gören hayranları sanatçıyı adeta alkış yağmuruna tuttu. Emre Aydın birbirinden güzel şarkıları sevenlerini coşturdu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile