Düzce'de Eski Oyun Gruplari Degistiriliyor

Düzce'de Eski Oyun Gruplari Degistiriliyor

Düzce Belediyesi, parklarda bakim onarim çalismalarinin yani sira kente estetik kazandiran leylandi bitkilerinin bakimlarini yaparak form vermeye devam ediyor.

Düzce Belediyesi Park Bahçeler Müdürlügü ekipleri havalarin isinmasiyla çocuklarin en çok zaman geçirdigi yerlerden biri olan parklarda bakim onarim ve yenileme çalismalarina hiz verdi. Parklari tek tek elden geçiren ve çocuklari tehlikeden uzak tutmak için bakimlarini yapan ekipler, eskiyen oyun gruplarini da degistirerek yeniliyor. Bu çerçevede Nalbantoglu mahallesinde belediye park alaninda eskiyen oyun gruplarini degistirilmesi için çalisma baslatildi. Oyun grubu çocuklar için yenilenirken yetiskinler için de banklar koyulacak.

Düzce’nin görünün yüzü olan ulasim aglarina estetik görünüm kazandiran Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, kavsak ve yol kenarlarindaki yesil alanlarin bakimlarini gerçeklestiriyor. Bu kapsamda Bahçesehir kavsagindaki leylandi bitkilerine form veren ekipler, görsel açidan daha zengin bir çevrenin olusmasi ve agaçlarin yasam sagligini sagliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile