Düzce'de Huzur Toplantıları

DÜZCE - Düzce Emniyet Müdürlüğünün huzur toplantıları devam ediyor.

Karaca Mahallesi'nde vatandaşların sorunlarını dinleyen İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, güvenlik hizmetlerinde ve suçla mücadelede vatandaşlarla ortak hareket edilmesi gerektiğini belirtti.

''Vatandaşlarımızın katılımcı yönetimde etkin rol almaları bizim için önemlidir" diyen Gezer, "Emniyet teşkilatımızın her problemi görmesi mümkün değildir. Sizler bizim mahallelerdeki gözümüz, kulağımız, elimiz ve ayağımızsınız. Hepimiz paylaşımcı çözümleme şuuru ile hareket ettiğimiz takdirde sorunların üstesinden daha kolaylıkla geleceğimize inanıyorum'' şeklinde konuştu.

Vatandaşların mahallelerinde otokontrol mekanizmasıı oluşturmasının suçu önleme ve suçluyu yakalama konusunda azami fayda sağlayacağını düşündüklerini vurgulayan Gezer, muhtarların devletle vatandaş arasında köprü vazifesi icra ettiğini dile getirdi.

''Başta muhtarlarımız olmak üzere vatandaşlarımız mahallelerindeki okullara, hastanelere, parklara, duraklara, spor aletlerine, ağaçlara koruma şuuru içerisinde sahip çıkmalı'' diyen Gezer, şunları söyledi:

''Polis teşkilatı olarak sizlerin ve halkımızın hizmetinde olduğumuzu, vatandaşlarımızın sorunları ile birebir ilgilenerek bu sorunları çözme gayretinde olacağımızı ve mahallenizdeki tüm olumsuzlukları bize iletebileceğinizi bilmenizi istiyoruz. Sizler bizim en yakın mesai arkadaşlarımızsınız. Kapılarımız sizlere daima açıktır. Sizlerin bizlere ilettiği her konunun önceliği vardır.''

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile