Düzce'de Otelde Yangin Açiklamasi 3 Kisi Dumandan Etkinlendi

Düzce’de 6 katli otelin mutfak kisminda yangin çikti. Yanginda dumandan etkilenen 3 kisi hastaneye kaldirilirken, en üsk katta mahsur kalanlar is makineleri ile kurtarildi.

Alinan bilgilere göre, Akçakoca ilçesinde Çuhalli Çarsisi’nda bulunan 3 yildizli otelin zemin katinda sabah saat 07.30 siralarinda belirlenemeyen bir sebeple yangin çikti. Dumanlari gören otel yöneticileri, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Bölgeye Düzce ve Akçakoca Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edilirken, restoran kisminda bulunan 3 otel görevlisi dumandan etkilenerek ambulanslarla hastaneye kaldirildi. Akçakoca Belediyesi itfaiye ekipleri otelin 6. katinda mahsur kalanlari kurtaramayinca bölgeye is makineleri istendi. Is makineleri terasta bulunan 5 kisiyi kurtardi ve bina kisa sürede tahliye edildi.

“3 personel tedbir amaçli hastaneye kaldirilmistir”

Yangini haber alir almaz Akçakoca ilçesine gelerek incelemelerde bulunan Düzce Valisi Selçuk Aslan, “Maalesef sabah 07.30 siralarinda itfaiyenin ön tespit bilgilerine göre elektrik panosundan bir yangin çikmistir. Kisa süre içerisinde hem itfaiye ekiplerimiz hem emniyet ekiplerimiz hem de saglik ekiplerimiz olaya müdahale etmistir. Otelimizde yanginin çikis saati itibari ile bulunan 44 odanin 14 odasi dolu. 24 vatandasimiz ve 3 personel bulunuyordu. 24 müsterimizin tamami saglikli bir sekilde tahliye edilmistir. 3 personel dumandan etkilendigi için tedbir amaçli hastanede gözetim altina alinmistir. Hastaneden aldigimiz bilgide üçünün de saglik durumunun iyi oldugu yönündedir. Geçmis olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile