Düzce'de Ralli Kros Pisti Çalışması

Kaynaşlı Kaymakamı Koca: 'Kaynaşlı'yı marka yapma yolunda gereken tüm adımları atacağız. Kaynaşlı ulusal ve uluslararası bir merkez haline gelecek'

Kaynaşlı Kaymakamı Şenol Koca, ilçede yapımına başlanan ralli kros pistine ilişkin, 'Kaynaşlı'yı marka yapma yolunda gereken tüm adımları atacağız. Kaynaşlı ulusal ve uluslararası bir merkez haline gelecek' dedi.

Darıyeri Hasanbey köyü Şirinevler Mahallesi mevkisinde devam eden çalışmaları inceleyen Koca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pistin bin 430 metre uzunluğunda olacağını söyledi.

İlçede 13-14 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek Türkiye Ralli Kros Şampiyonası için hazırlanan pistin, 15 gün içerisinde tamamlanacağını belirten Koca, şöyle konuştu:

'Kaynaşlı'yı marka yapma yolunda gereken tüm adımları atacağız. Kaynaşlı ulusal ve uluslararası bir merkez haline gelecek. Bu pistin tamamlanması ile birlikte otomobil rallisine ek olarak Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve özel firmalar tarafından ilçemizde ileri sürüş teknikleri eğitimi de verilmeye başlanacak. Bu yıl dokuzu ulusal olmak üzere ilçede, toplam on yarış gerçekleştirilecek. Ayrıca bir de bisiklet festivali yapılacak.'

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Sürmeli de ilçede yapılan etkinliklerde kaymakamlığın ve belediyenin yoğun ilgisinin kendilerini memnun ettiğini dile getirerek, 'Biz federasyon olarak bir adım geldiysek, Kaynaşlı bize beş adım geldi. Bu yüzden Kaynaşlı halkına ve idarecilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile