Düzce'de 'Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz' Projesi

Düzce Üniversitesi öğrencileri, "Sen yoksan bir kişi eksiğiz" projesi kapsamında köy okullarını ziyaret ederek hediye dağıttı.

Akçakoca ilçesi Dadalı Köyü İlkokulu'nu ziyaret eden üniversite öğrencileri, okul müdürü ve öğretmenlerle görüşerek, öğrencilerin ihtiyaç duyduğu malzemeleri dağıttı.

Dadalı ilkokulu Müdürü Seda Beydilli, DÜ Akçakoca Yerleşkesi öğrencilerinin yaptıkları bu organizasyonun öğrencileri mutlu ettiğini söyledi.

Öğrencilerin bu duruma alışık olmadığını dile getiren Beydilli, "Ben beş senedir bu ilkokulda görev yapmaktayım ve ilk defa bu şekilde bir organizasyonla karşılaştık, öğrencilerin sevincine biz de ortak olduk ve öğretmenler olarak mutluluk duyduk" dedi.

Eldiven, atkı, bere ve kırtasiye malzemesi yardımında bulunan üniversiteliler adına konuşan Emre Çeçen ve Selçuk Çıvak daha önce Uğurlu, Akkaya ve Balatlı köy okullarını ziyaret edip çeşitli hediyeler götürerek okullara yardımcı olmaya çalıştıklarını, Dadalı okuluna da aynı şekilde yardım etmeye çalıştıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile