Düzce'de Turizm Tesislerini Bir Bir Hizmete Açiyor

Düzce'de Turizm Tesislerini Bir Bir Hizmete Açiyor

Düzce’de turizmin gelistirilmesine yönelik önemli çalismalar yürüttüklerini ifade eden Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Aydinpinar’daki dome çadirlar ile Akçakoca’daki tarihi konaklarin hizmete girdigini söyledi.

Kuzeyde denizi ve antik kenti, güneyde yayla ve selaleleri ile zengin turizm potansiyeline sahip Düzce’de, turizm hizmetlerini çesitlendirmek amaciyla Baskan Faruk Özlü tarafindan çalismalar yürütülüyor. Essiz dogal ve kültürel güzelliklere sahip olan kentte, turizm atagina geçen Düzce Belediyesi, uzun yaz tatillerinin yani sira, hafta sonu tatilleri ve günübirlik geziler için gelen misafirlerinin beklentisini karsilayacak tesislerini bir bir hizmete açiyor.

Doganin kalbinde lüks konaklama

Muhtesem tabiati ile dikkat çeken ve 5 adet selale kümesinden olusan Aydinpinar Selalesi Tabiat Parki içerisinde 1 bungalov ev ile 9 dome çadir doganin güzellikleri ile vatandaslari bulusturuyor. Ayrica bölgeye 19 bungalov daha yapilmasi planlaniyor. Düzce’nin denize açilan kapisi Akçakoca Ilçesi’nde Yukari Mahalle’de bin 236 metrekare arsa içinde yer alan iki tarihi konak ise müsterilerini agirlamaya basladi.

18 yatak kapasiteli Akçakoca Bey Konaklarinda, butik restoran ve kir bahçesi de bulunuyor.

Baskan Özlü Düzce’ye davet etti

Düzce Belediyesi olarak turizmin gelistirilmesine yönelik önemli çalismalar yürüttüklerini ifade eden Faruk Özlü, Aydinpinar’da kurulan dome çadirlarin çok büyük begeni kazandigi söyledi.

Ayni zamanda Bati Karadeniz bölgesinin incisi Akçakoca’da da turizm konusunda önemli faaliyetlerde bulunduklarini anlatan Özlü, “Bilindigi üzere Vilayetler Evi’ne ait 2 konak ve oteli Düzce Belediyesi olarak biz devraldik. Konaklarimizi hizmete açtik. Sabah kahvaltisi, yemek ve konaklama hizmeti veriyoruz. Yine otelde tadilat çalismalarimiz sürüyor. Orayi da bu yaz turizmin hizmetine açacagiz. Turizm birinci önceliklerimiz arasinda. Bu maksatla Düzce Beltur adiyla bir sirket kurmustuk. Bütün turizm faaliyetlerimizi bu sirket bünyesinde sürdürüyoruz. Bu vesileyle bütün Düzcelileri, Istanbul’dan, Ankara’dan, Türkiye’nin her yerinden misafirlerimizi davet ediyor, tesislerimizde konaklamalarini ve yöresel ürünleri degerlendirmelerini rica ediyoruz, istiyoruz. Düzce’ye ve Türkiye’ye hayirli olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile