Düzce İgm Kasım Ayı Toplantıları Başladı

Düzce İl Genel Meclisi (İGM) Kasım ayı toplantıları Meclis Başkanı Sinan Aydın Başkanlığında başladı.

Meclis üyeleri, Kasım ayı ilk toplantısında 10 gündem maddesini görüşmek üzere bir araya geldi. Açılış ve yoklama ile başlayan toplantıda Katip üye Harun Veziroğlu tarafından bir önceki karar özetlerini kapsayan tutanak okundu.
Düzce'nin Derdin köyü sınırları içersinde güneş regülatörü ve HES enerji santralinin kurulması ve Düzce Merkez'e bağlı Nasırlı ve Esençam Köyleri sınırları içersinde Hasanlar Kanal HES enerji santrali tesisi kurulması Bayındırlık ve İmar Komisyonuna havale edildi.
Gölyaka ilçesi Dere evleri mevkii Aksu Deresindeki alabalık yetiştiriciliğinde kullanılmak üzere 10 yıllığına kiralanan 6 litre saniye debilik suyun 74 litre saniyeye çıkartılması talebi Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi. İl Genel Sekreteri Kenan Üstünel komisyon tarafından bu alının incelenmesi gerektiğini 6 litreden 74 litreye çıkartılmasının çok yüksek olduğunu söyledi.
İl Özel İdaresine ait Düzce Cediye Mahallesi eski belediye sokakta 1 ve 2 nolu işyerlerinin Düzce Gazeteciler Derneği adına 10 yıllığına kiralanması talebi Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi. İl Özel İdaresi'nin 2011 mali yılı bütçe tasarısının görüşülmesi Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi.
Plan Bütçe Komisyonu Başkanı İbrahim Bilgin, "Kasım ayı bizim bütçe ayımız bu nedenle en önemli ayımız. 2011 yılı bütçemizde 18 milyon 500 bin lira olarak hazırlanarak meclisimize geldi. Bütçe 7 ayrı komisyonun gönderilerek incelenecek" dedi.
İhtisas, valilik ve başkanlıktan gelen tekliflerin görüşülmesi ile meclis toplantısı son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile