Düzce'nin 4 İlçesinin Özel İdaresi Bütçesi Belli Oldu

Düzce İl Genel Meclisi (İGM), Gölyaka, Gümüşova, Kaynaşlı ve Yığılca İlçe Özel İdareleri'nin bütçelerini görüşerek onayladı.

İGM'de bütçe görüşmeleri devam ediyor. İl Genel Meclisi'nin 9'uncu birleşimi Sinan Aydın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Gümüşova İlçesi Yeşilyayla Köyü Altındağ Mevkii'nde bulunan parsellerde imar planı tadilat talebi ele alındı. Konu İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na havale edildi. Ardından da İl Özel İdaresi'nce emniyet hizmetlerinde kullanılmak üzere alınan 3 adet motosikletin İl Emniyet Müdürlüğü'ne devredilmesi talebi görüşülerek, Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi.
Toplantıda, Gölyaka, Gümüşova, Kaynaşlı ve Yığılca İlçe Özel İdareleri'nin bütçelerine ilişkin komisyon raporu Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı İbrahim Bilgin tarafından meclise sunuldu.
Bilgin Gölyaka İlçe Özel İdaresi'ne 132 bin 26 lira, Gümüşova İlçe Özel İdaresi'ne 124 bin 214 lira, Kaynaşlı İlçe Özel İdaresi'ne 128 bin 196 lira, Yığılca İlçe Özel İdaresi'ne de 120 bin 911 lira bütçe ayrılmasının uygun görüldüğünü söyledi. Meclis üyelerinin adlarının tek tek okunması suretiyle yapılan oylamada, ilçe özel idarelerinin bütçeleri oy birliği ile onaylandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile