-düzeltme -türk Telekom'dan 'Günlük İnternet' Dönemi İstanbul - 07.06.2010 - Türk T...

-DÜZELTME -TÜRK TELEKOM'DAN "GÜNLÜK İNTERNET" DÖNEMİ İSTANBUL (A.A) - 07.06.2010 - TÜRK TELEKOM'UN, 'HER EVE İNTERNET' UYGULAMASI İLE KULLANICILAR-D

 

-DÜZELTME

-TÜRK TELEKOM ' DAN " GÜNLÜK İNTERNET " DÖNEMİ

İSTANBUL ( A . A ) - 07 . 06 . 2010 - Türk Telekom ' un , ' Her Eve İnternet ' uygulaması ile kullanıcılar , günlük 3 lira karşılığında istedikleri gün internete bağlanabilecek , bağlandıkları gün başına ödeme yapacak .

Türk Telekom , ' Her Eve İnternet ' uygulaması ile evlerde günlük internet kullanımı dönemini başlattı .

Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan , Türk Telekom ' un yeni uygulamasının tanıtıldığı basın toplantısında , internet abonelerinin yüzde 40 ' ından fazlasının 8 Mbps ' lik internet kullandığını söyledi .

Türkiye ' de internet kullanım penetrasyonunun iyi seviyelerde olduğunu ancak bunu yeterli görmediklerini ifade eden Demircan , amaçlarının Türkiye ' de internetsiz ev kalmaması için interneti ev telefonu kadar yaygınlaştırmak olduğunu dile getirdi .

Türkiye ' de 6 , 5 milyon internet abonesi bulunduğunu bildiren Demircan , Türkiye ' nin hane başına penetrasyonunu en fazla artıran ülke olduğunu söyledi .

Geçen yıl ocak ayında abone başına kullanımın 6 , 5 gigabayt seviyelerinden bugün 11 gigabayt seviyesine geldiğini belirten Demircan , Türkiye ' nin aynı zamanda Avrupa ' da en ucuz internet kullanan 4 . ülke konumunda bulunduğunu ifade etti .

Servis sağlayacılarının yeni kampanya konusunda çok heyecan duyduklarını ifade eden Demircan , 3 liranın tavsiye ettikleri perakende fiyat olduğunu söyledi .

Erem Demircan , hizmetten yararlanmak isteyen müşterilerin tek seferlik 26 liralık aktivasyon ücreti ödeyeceğini bildirdi .

Yeni uygulamadan evinde henüz internet bağlantısı olmayanların yanı sıra , halihazırda ADSL kullanan müşteriler de faydalanabilecek . Sabah 03 . 00 ' den ertesi sabah 03 . 00 ' e kadar kullanılabilen paket kapsamında , kullanıcılar 1 megabit indirme ve 256 kilobit yükleme hızlarında 500 megabayta kadar internet erişimi satın alabilecekler .

Limit aşımında her 500 megabayt için 1 lira ücret ödenecek .

07 . 06 . 2010 16 : 15 : 53
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile