Düziçi'nde Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Başladı

OSMANİYE - Düziçi'nde 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı törenle başladı.

Düziçi Kaymakamı Mustafa Koç, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla İrfanlı İlkokulu'nda düzenlenen programda, 2013-2014 eğitim öğretim yılının sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamlanmasını temenni etti.

Öğrencilerin asıl hedefinin akademik başarı olmaması gerektiğini ifade eden Koç, şöyle devam etti:

"Herşeyden önce hedefimiz geleceğimizi şekillendirecek, devletimizi ve milletimizi daha da güçlü yapacak olan nesillerimizi bu milletin değerleriyle, bu devletin değerleriyle çatışmayan, onları iliklerine kadar özümsemiş hedef nesil olarak yetiştirmek. Hedef insan olarak yetiştirmek."

Düziçi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sarı da günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Sarı, ilçede 61 okulda bini aşkın öğretmenle yaklaşık 20 bin öğrencinin eğitim öğretime başladığını belirten Sarı, ''Her başlangıç bir heyecandır, bir ümittir. İşte bizde hem heyecanlıyız, hem ümitliyiz. Yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

Programa, Düziçi Garnizon Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Süleyman Çalı, Belediye Başkan Vekili Bekir Yiğit Kara, Emniyet Müdürü Hasan Kahraman, siyasi parti temsilcileri, il genel meclisi üyeleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile