Dverek Ziraat Odası'ndan Ak Parti'ye Ziyaret

Dverek Ziraat Odası'ndan Ak Parti'ye Ziyaret

Devrek Ziraat Odası Başkanı İdris Uzunsel, göreve yeni gelen AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek ve yönetim kuruluna nezaket ziyaretinde bulundu.


Devrek Ziraat Odası Başkanı İdris Uzunsel yaptığı konuşmada, ”Birkaç evvel göreve başlayan Serdar Bey ve yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerimizi sunmak için oda yönetiminden arkadaşım ile birlikte ziyarette bulunduk. Başkanımızla özellikle tarım alanlarında neler yapabiliriz, mevcut sorunlara nasıl çözüm üretebilir gibi konular üzerine konuştuk. Yakın ilgilerinden dolayı başkanımıza ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek de, ”Ziraat Odası, özellikle köylümüze profesyonel tarımı ve üretimde daha fazla verim almanın yollarını öğreten bir kurum sıfatını taşımaktadır. Nasıl Alaplı, Düzce fındık bölgesi ise bizim de hedefimiz bölgemizi fındık üretim bölgesi haline getirmektir. Yine Devrek’i pilot bölge yaparak koyun, kuzu yetiştiriciliğini ön plana çıkartmayı hedefliyoruz. Bizim ilçemizde üç ayrı kurak zamanımız var. Benim Devlet Su İşleri ile görüşmem neticesinde sulama göletleri oluşturuyoruz. Tarlalarımızı, arsalarımız sulama altına alacağız. Böylece içme sularımızın yetmediği durumlarda bu göletler kullanılabilecek. Ziraat Odası olarak yapacağınız her projeye destek vermeye hazırız." dedi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile