Kaza, Pendik Tuzla istikameti E-5 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Arslan kontrolündeki 34 VDG 23 plakali kamyonet karayolunda sag seritte araci arizalandigi için durdu. Erol Gök kontrolündeki 34 GSE 464 plakali motosiklet ise sürüs hakimiyeti kaybederek sag seritte duran kamyonete arkadan çarpti ve çarpmanin etkisi ile motosiklet sürücüsü kamyonet altinda sikisarak olay yerinde hayatini kaybetti.
Kazayi gören vatandaslarin 112 Acil Çagri Merkezi’ni aramasi üzerine olay yerine saglik, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulasan saglik ekipleri motosiklet sürücüsünün hayatini kaybettigini belirlediler. Olay sonrasinda motosiklet sürücüsünün cansiz bedeni morga götürüldü.
Polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri olayda, trafigi kapatarak güvenlik tedbirlerini uyguladi ve kaza hakkinda inceleme baslatti. Olay sonrasinda trafik normal akisina döndü.
E-5 Karayolunda Motosiklet Kamyonete Arkadan Çarpti Açiklamasi 1 Ölü
Istanbul’un Pendik ilçesi Kaynarca E-5 karayolunda Tuzla istikametinde, kontrolden çikan motosiklet kamyonete arkadan vurdu. Çarpmanin etkisiyle kamyonetin altinda sikisan motosiklet sürücüsü hayatini kaybetti.



















