E-5'Te Iki Araç Çarpisti Açiklamasi 2 Yarali

E-5'Te Iki Araç Çarpisti Açiklamasi 2 Yarali

Bahçelievler E-5’te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettigi otomobil, baska bir araca çarpti. Çarpmanin etkisiyle araç takla atarken, 2 sürücü de hafif yaralandi. Kaza nedeniyle trafik yogunlugu olusunca ise yetismeye çalisan vatandaslar araçlardan inerek yürümek zorunda kaldi.

Kaza, sabah saatlerinde Bahçelievler E-5 yan yol Çobançesme mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Enes Lacin’in direksiyon hakimiyetini kaybettigi 34 EVN 892 plakali araç, Alihan Aydin hakimiyetindeki 34 BM 4298 plakali araca çarpti. Çarpmanin etkisiyle araç takla atarken, yol trafige kapandi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Polis çevrede güvenlik önlemi alirken, sürücüler ambulansla hastaneye kaldirildi. Sürücülerin hafif yaralandigi ögrenilirken, araçlarin olay yerinden kaldirilmasiyla trafik normale döndü. Kazanin sabah saatlerinde meydana gelmesiyle ise giden vatandaslar da trafikte kaldi. Vatandaslarin kullandiklari toplu tasima ve servis araçlarindan inerek yürüdügü görüldü.

Ise yetismeye çalisan vatandaslardan Yusuf Tas, "Yarim saattir bekliyoruz. Bayagi bir trafik olustu. Insanlar ise gitmeye çalisiyor" ifadelerini kullandi.

Bir diger vatandas ise, "Küçükçekmece Adliyesi’nin orada indim, hala yürüyorum. Kaza oldugunu gördüm. Araç hala orada bekliyor. Arkadasimi bekliyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile