E-Dönüsüm Ile Is Dünyasinin Gelecegine Yolculuk

E-Dönüsüm Ile Is Dünyasinin Gelecegine Yolculuk

Bilsoft Yazilim Genel Müdür Yardimcisi Mehmet Orkun Öztürk, dijitallesen dünyada hizla popüler hale gelen e-dönüsüm hakkinda açiklamalarda bulundu.

Öztürk e-Dönüsüm ile ilgili yaptigi açiklamada “e-Dönüsüm belge ve faturalarin dijital ortama tasinabilmesi ve islemlerin dijital olarak gerçeklestirilebilmesini ifade eder. Global rekabetçi dünyada ayakta kalmak isteyen isletmeler e-dönüsümü hizla benimsemeye basladi.

Özellikle KOBI’ler için büyük kolaylik ve avantajlar sunan bu sistemler, kagit kullanimini azaltir ve kargo masraflarini düsürür. Islemlerin daha yönetilebilir hale gelmesini saglayarak is süreçlerini iyilestirir" dedi.

KOBI’leri ön muhasebe alaninda dijitallestirme konusunda önemli rol oynayan Bilsoft Yazilim’in Genel Müdür Yardimcisi Öztürk, "e-dönüsümün önemli bir parçasi olan e-fatura ve e-arsiv çözümlerinde de Bilsoft Yazilim olarak kullanicilarimiza faydali çözümler sunuyoruz. Bu çözümler, firmalara zaman kazandirirken maliyetleri azaltir ve düzenli bir fatura gönderme süreci sunar. e-Fatura ve e-arsiv kullanan KOBI’ler, faturalama süreçlerini daha kolay yönetebilir ve ödemelerini daha hizli alirlar. Özellikle, e-ticaret yapan firmalar, faturalama süreçlerini dijitallestirmezse kendilerine büyük bir zaman kaybi ve is yükü olusturur. Bilsoft Yazilim olarak e-dönüsümü kolaylastirmak için kullanicilarimiza hizmetler sunmaktayiz” dedi.

Öztürk son olarak ise isletmelerin e-fatura basvurularini hizlandirmasina yardimci olarak e-dönüsümle bulusturduklarini vurgulayarak, 2005’ten bu güne kadar 100 binin üzerinde kullaniciya hizmet verdiklerini, teknolojik altyapi yatirimlarina ve ileri dönük yenilikçi adimlara devam edeceklerini söyleyerek konusmasini sonlandirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile