E-Twinning Projelerine Kalite Ödülü

E-Twinning Projelerine Kalite Ödülü

Pandemi sürecinde ögretmenler, ögrenciler, okullar, ebeveynler ve yerel yetkililer arasindaki isbirligini öne çikaran e-Twinning çalismalari, Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi ile taçlandirildi.

Millî Egitim Bakanligi Yenilik ve Egitim Teknolojileri Genel Müdürlügü bünyesinde e-Twinning Ulusal Destek Servisi koordinasyonunda yürütülen e-Twinning faaliyetleri kapsaminda Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi alan ögretmen ve kurum yöneticileri ödüllerini törenle aldi. MEB’in YEGITEK Ulusal Destek Servisi tarafindan belirlenen kriterlere uygun olarak yürüttükleri nitelikli projeleriyle ödül sürecine basvuruda bulunan ve degerlendirmede en yüksek puanlari alan Mustafakemalpasa’daki 7 ögretmen, kalite etiketlerine layik görüldü.

Mustafakemalpasa Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesinde düzenlenen e-Twinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi törene; Kaymakam Ahmet Altintas, Millî Egitim Müdürü Mustafa Efe, Sube Müdürü Mehmet Ardiçoglu ile okul yöneticileri ve ögretmenler katildi.

Törende bir konusma yapan Millî Egitim Müdürü Mustafa Efe, “Kalite etiketi almaya hak kazanan tüm okullarimizi ve ögretmenlerimizi tebrik ediyorum. E-Twinnig projeleri ve benzeri projeler, egitim metotlarimizi gelistirip daha yukarilara tasima noktasinda büyük önem arz ediyor. Özverili çalismalarindan dolayi projelerde yer alan ögretmenlerimize tesekkür ediyorum” dedi.

Küresel salgina ragmen yaptiklari projelerle Ulusal Destek Servisi ve Merkezi Destek Servisi tarafindan Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanan Çeltikçi Sehit Fedai Çakir Ilkokulu ögretmenleri Duygu Atmaca ve Cemile Ecem Muslu, 14 Eylül Ilkokulu ögretmeni Ezel Tuna, Mustafakemalpasa Anaokulu ögretmeni Serpil Çiftçi, Hamzabey Bilim ve Sanat Merkezi ögretmeni Hatice Erdem, Yunus Emre Ilkokulu ögretmeni Fatma Gül Göktas ve Mustafakemalpasa Ortaokulu ögretmeni Sema Ertan Özcan ödüllerini düzenlenen törenle aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile