Ebru Şallı İle Gizem Özdilli’nin Plates Krizi Giderek Büyüyor

Ebru Şallı İle Gizem Özdilli’nin Plates Krizi Giderek Büyüyor

Ebru Şallı ile Gizem Özdilli arasındaki plates krizi giderek büyüyor.

Özdilii'nin 'Plates ilerki yaşlarda cok zararlı tavsiye atmiyorum' sözlerine ünlü manken tepki göstermiş' Bilincsiz insanlar gereksiz yorumlar yapıyor.Ama üzerimden prim yapmasına izin vermem' yorumuya tartışma yeniden alevlendi. Özdilli hakkındaki acıklamaya ateş püskürerek' Ebru beni kiminle karıştırdı bilmiyorum ama onu da anlıyorum bu yıl kimse kendisine tv programı teklifif etmedigi için hırsını benden almaya calışıyoor' dedi.

Podyumlara veda ettikten sonra ekranlardan uzak kalan Gizem Özdilli şimdilerde yeni bir yarışma programı için hazırlık yapıyor. Özel hayatında yakaladıgı mutlulugu şimdilerde iş hayatına da yakalamaya çalışan Özdilli önceki günlerde yaptıgı 'Plates ilerki zamanlarda vucudda ciddi sorunlara neden oluyor' acıklaması Ebru Şallı'yı kızdırmıştı.

Ebru şallı 'Bilincsiz insanlar gereksiz yorumlar yapıyor.Ama üzerimden prim yapmasına izin vermem' sözlerine Gizem'den cevap gecikmedi. Eski manken'Ebru beni kiminle karıştırdı bilmiyorum ama onu da anlıyorum bu yıl kimse kendisine tv programı teklif etmedigi için hırsını benden almaya calışıyor' diyerek tartışmayı yeniden alevlendirdi..
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile