Ece, ''Eve Dönüs' Projesi Desteklenmeli'

Ece, ''Eve Dönüs' Projesi Desteklenmeli'

Zonguldak Sanayici ve Is Adamlari Dernegi üye is birligi yemeginde bir araya geldi. Gecede konusan Onursal Baskan Halil Ibrahim Ece, eve dönüs projesinin desteklenmesi gerektigine vurgu yapti.

‘Üye Is Birligi Yemegi’ne çok sayida davetli katildi.

Üyelerin bir araya gelmesini amaçlayan yemek, saygi durusu ve Istiklal Marsi ile basladi.

Gece de birbirinden is adamlari, üretimci, sanayiciler, ihracatçi firmalar, otomotiv sektörü, saglik sektörü gibi birçok dalda firma Zonguldak Sanayici Is Adamlari Dernegi ailesine katildi.

Üyelerin tanitildigi, plaketlerin verildigi yemek Yönetim Kurulu Üyesi Solist Doç. Dr. Aydin Arslan ve orkestrasinin müzik söylesisi ile son buldu.

Dernegin kurucu ve Onursal Baskani Halil Ibrahim Ece, ’Eve Dönüs’ projesinin önemine dikkat çekerek desteklenmesi gerektigini belirtti.

Ece, "Bayragi devrettigimiz günden bugüne yaklasik 2 yil gibi zaman geçti. ZONSIAD dünyada ve ülkemizde marka olma yolunda hizli adimlarla ilerliyor. Mevcut Baskan Nejdet Tiskaoglu ve yönetimiyle birlikte ZONSIAD yeni bir ivme kazandi. Özellikle dernegimiz bölgemiz, ülkemiz ve dünya da taninma noktasinda önemli mesafeler kaydetti.

Bölgemiz hala göç veren iller arasinda. Issizlik bölgemiz için önemli bir sorun teskil etmekte. Baslatilan ‘Eve Dönüs’ projesi bölgemiz insani için umut oldu. Bu proje tüm siyasi partiler, STK, Esnaf ve Ticaret odalari, tüm kurumlar ve muhataplarinca desteklenmelidir. Projenin sürdürülebilmesi için tüm kesimlerin tasin altinda elini koymalidir" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile