‘Ecelimsin‘ Yazılı Motosikleti Eceli Oldu

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, bir üniversite öğrencisi, üzerine ‘Ecelimsin‘ yazdığı motosikleti ile geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, bir üniversite öğrencisi, üzerine ‘Ecelimsin‘ yazdığı motosikleti ile geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kaza, Cemalpaşa Mahallesi Hasandede Caddesi‘nde meydana geldi. Kadirli istikametinden Sumbas istikametine giden Muhammet Albayrak (20) yönetimindeki 80 KZ 486 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen İsmail Yiğit(18) yönetimindeki 80 KG 514 plakalı motosikletle kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki motosiklet sürücüleri ile yolcu olarak bulunan M.Ali Karakuzu yaralandı.

Yaralılardan Muhammet Albayrak Kadirli Devlet hastanesine, diğer yaralılar ise Özel 7 Mart Hastanesi‘ne kaldırıldı. Başından ağır yaralanan Muhammet Albayrak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti, diğer yaralıların hayati tehlikesinin ise olmadığı öğrenildi.

Bu arada kazada hayatını kaybeden Albayrak’ın motosikletinin üzerinde ‘Ecelimsin‘ yazısı dikkat çekti. ‘Ecelimsin‘ yazdığı motosikletiyle yaptığı kazada hayatını kaybeden gencin üniversite öğrencisi olduğu öğrenildi.

Diğer bir kaza ise Kadirli-İlbistanlı köyü arasında Hasandede Türbesi civarında meydana geldi. Motosikletiyle Kadirli istikametine seyir halinde olan B.Ş(21), yolda yürüyen Osman K.’ye arkadan çarptı.

Kazada motosiklet sürücüsü ile motosiklette yolcu olarak bulunan Mustafa B. yaralandı. Yaralılar Kadirli Devlet Hastanesi‘ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan B.Ş hayati tehlikesi sebebiyle Osmaniye Devlet Hastanesi‘ne sevk edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile