Ecevitoğlu: Kardeş Şehrimiz Herford`la Her Alanda İşbirliği Yapmak İstiyoruz

Ecevitoğlu: Kardeş Şehrimiz Herford`la Her Alanda İşbirliği Yapmak İstiyoruz

Manavgat Belediye Başkan Vekili Sema Ecevitoğlu, Türk-Alman dostluğunu geliştirme ve pekiştirmede ülkeler arası karşılıklı ziyarete özel önem verdiklerini söyledi.


Başkan Vekili Sema Ecevitoğlu, makamında, kardeş şehirleri olan Almanya`nın Kuzey Ren Westfalya Eyaleti Herford`tan gelecek olan 65 kişilik heyetle ilgili bilgilendirme yaptı. Ziyarete, Herford Belediye Başkanı Bruno Wollbink`ın katılmayacağını belirten Ecevitoğlu, yabancı konukların önemli bir bölümünü Herford Belediye Meclisi üyeleri ve sivil toplum kuruluşları oluşturacağını kaydetti.
Konuk heyetin ziyaretinde Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hans Zedler`le Manavgat`ta başta dağ bisikleti olmak üzere doğa sporlarının yaygınlaşmasına yönelik görüşme yapacaklarını belirten Ecevitoğlu, ilçede, turizmin yılın 12 ayına yayılması için kış turizmine önem verdiklerini kaydetti.
Ecevitoğlu, "Kardeş şehrimiz Herford`la her alanda işbirliğimizi geliştirmek istiyoruz. Türk-Alman dostluğunun karşılıklı ziyaretle gelişeceğine inanıyoruz. Konuklarımızı bir hafta süresince Manavgat`ta en güzel şekilde ağırlayacağız." diye konuştu.
Almanya`nın Kuzey Ren Wesftalya Eyaleti`nde her yıl kış ayında 200 bin bisiklet sporcusunun, antrenman için İspanya Mayorka (Mallorca) ile İtalya`ya gittiği belirtildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile