Eczane Çalisanlarina Saldiri

Eczane Çalisanlarina Saldiri

Atasehir’de annesine yanlis adres verildigi iddiasiyla nöbetçi eczaneye gelen sahis, eczane çalisanlarina saldirip bilgisayara yumruk atti. Eczane çalisanlarina saldiran sahis “Polisi ararsan seni öldürürüm, haberlerde gördüklerinize benzemem” diyerek tehditlerde bulundu. Saldirganin tehditler savurdugu anlar, eczanenin güvenlik kamerasina yansidi.



Olay, dün Atasehir Içerenköy Mahallesi’nde bulunan nöbetçi eczanede meydana geldi. Iddiaya göre nöbetçi eczaneyi arayan annesine yanlis adres söylenmesi üzerine eczaneye gelen sahis, eczane çalisanlarina saldirdi ve içeride bulunan bilgisayara yumruk atarak zarar verdi. Reçetesini vererek ilaçlari isteyen saldirgan, eczanede bulunan diger vatandaslarin sakinlestirmeye çalismasina ragmen eczane çalisanlarina tehditler savurarak küfürler etti. Eczaci kadinin polis arayin demesi üzerine saldirgan “Polisi ararsan seni öldürürüm. Kafani koparirim senin" ve “Haberlerde gördüklerinize benzemem” diyerek tehditler savurdu. Eczaci Aysenur Ören’in saldirgan hakkinda sikayetçi olmasi üzerine polis ekipleri sahsi bulmak için arama çalismasi baslatti. Evinin aranmasi sonrasi evde bulunamayan sahis, polis ekipleri tarafindan yakalanarak ifadesi alinmak üzere Içerenköy Polis Merkezi’ne getirildi.

Saldirganin eczanede terör estirdigi anlar güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

"BIZ ADRES TARIF ETMEK ZORUNDA DEGILIZ, BIZ SAGLIK DANISANIYIZ"

Saldiriya ugrayan Eczaci Ören, “Öncelikle annesiyle basliyor olay. Annesine biz telefonda yol tarifi veriyoruz. Kadin söyledigimiz yerin tam aksi yöne gittigi için ikinci kez arayip beni azarladi. Ben sabirla yolu tekrardan anlatip sizi bekliyoruz seklinde konustum. Yaklasik 1 buçuk saat geçti, ben artik unutmustum, çok yogunduk. Sahis geldi, siz ne biçim eczanesiniz, adres tarif edemiyorsunuz, ne alaka o yolla bu yol diyerek hesap sordu. Biz adres tarif etmek zorunda degiliz, biz halkimiza ilaç tedariginde bulunuyoruz, saglik danisaniyiz. Daha sonra reçetesini yüzüme firlatarak ver çabuk sunu dedi, tabii küfür var aralarda. O sirada da annem üslubunuza dikkat edin dedi.

Üslubunuzu bilmem ne yaparim diyerek burada bulunan cam pleksime yumruk atti. Pleksi devrildi, ekranim da devrildi. Ben olayin sokuyla sen ne yapiyorsun diye bagirdim; bu sefer benim üstüme yürüdü, küfürler etti, annemi itti, araya giren kalfami ittirdi. Daha sonra ben polisi arayin diyince bana yumruk atmaya kalkisti” dedi.



“SENIN BOYNUNU KOPARIRIM DEDI, ÖLÜMLE TEHDIT ETTI”

Ören devaminda, “Ben polisi aramak için arka tarafa gittim, müsteriler araya girdi. O arada bana ben senin bildigin erkeklere benzemem, o polis aranirsa senin boynunu koparirim dedi, ölümle tehdit etti. Halen israrla ilaçlari da istedigi için ilaçlari raftan alip sisteme bile islemeden gitmesi için verdim. Bütün aileme, anneme, babama herkese küfür edip basti gitti. Karakola gittik sikayetçi olduk. Darp raporu da aldim çünkü pleksinin parçalari kolumu çizdi. Araniyordu en son, simdi bulunmus, su anda karakolda” ifadelerini kullandi.

(Ömer Karaoglu - Onur Hamzaoglu - IHA)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile