Eczaneye Bebek Arabasiyla Geldi Bin 500 TL'lik Günes Kremi Çaldi

Eczaneye Bebek Arabasiyla Geldi Bin 500 TL'lik Günes Kremi Çaldi

Esenyurt‘ta bir eczaneye bebek arabasiyla giden kadin ilaçlari alip ödemeyi yaptiktan sonra yaklasik, bin 500 TL degerinde günes kremi alarak kayiplara karisti. Yasanan hirsizlik anlari güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, geçtigimiz hafta persembe günü saat 14.24 siralarinda Saadetdere Mahallesi Tonguçbaba Caddesi üzerinde bulunan bir eczanede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bebek arabasiyla birlikte eczaneye ilaç almak için gelen kadin, ilaçlarini aldiktan sonra ödemeyi yapip bebek arabasina yöneldi. Daha sonra eczanenin girisinde bulunan raftan yaklasik bin 500 TL degerinde günes kremi alip sakin bir sekilde eczaneden çikarak kayiplara karisti. Yasanan hirsizlik ani saniye saniye is yerinin güvenlik kamerasina yansirken, süpheli kadinin rahat tavirlari pes dedirtti.

“Stantta bulunan günes kremini bebek arabasina atip çikiyor”

Yasanan hirsizlik olayi ile ilgili konusan isletme sahibi Enes Dogus Bekar, Geçen hafta persembe günü eczanemizde bir hirsizlik olayi yasandi. Eczanemize bebek arabasiyla birlikte gelen kadin bir müsteri bizden önce bir ilaç satin aliyor, bebek arabasini bizim günes kremlerimizin oldugu standa birakiyor. Çikarken bizimde dikkatimizden kaçiyor stantta bulunan günes kremini bebek arabasina atip çikiyor. Aldigi günes kremi yaklasik bin 500 TL degerinde, günes kremi yetiskinler için olan bir ürün, çocugu yada kendisi için bir ilaç olsaydi biz eczane olarak her sekilde yardimci oluruz ama bu günes kremi lüks diyebilecegimiz bir ürün, bunu alip profesyonel bir sekilde olay yerinden uzaklasmasi bizim için üzücü oldu” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile