Edirne Belediyesi, Bozulan Yolların Yapım İşini İhaleye Çıkardı

Edirne Belediyesi bazı cadde, mahalle ve sokakların bozulan imar yolları araç ve yaya trafiğine uygun şekilde yapılması işi ihaleye çıkarıldı.

Edirne Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Medrese Ali Bey Mahallesi Tavanlı Çeşme Sokak, Mektep Sokak, Yancıkçışahin Mahallesi Güzelcebaba Caddesi, Nişancı Paşa ve Sarıca Paşa Mahalleleri'nde bozulan imar yolları araç ve yaya trafiğine uygun şekilde yapılması ihaleye çıkarıldığı belirtildi.

İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye Elektronik Kamu Alımları Platformu'nda yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabileceği belirtilen açıklamada, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacağı ve iş tesliminin yer tesliminden itibaren 80 gün olduğu ifade edildi.

Açıklamada, ihalenin 10 Eylül Salı günü, saat 10:30'da Edirne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde yapılacağı kaydedildi.

-Beton parke döşeme ihalesi

Edirne'de bazı cadde ve sokaklara beton parke döşemesi işi ihaleye çıkarıldı.

Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım, Bahriye Üçok, Mithat Vardar, Afife Şıpka, Namık Kemal, Serhat, Mübeccel Korkmaz, Batı Trakya, Yavuz Sultan Selim cadde ve sokaklarının beton parke yapılması işinin 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19. maddesine göre açık usul ile ihale edileceği belirtildi.

İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye Elektronik Kamu Alımları Platformu'nda yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabileceği belirtilen açıklamada, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacağı ve iş tesliminin yer tesliminden itibaren 75 gün olduğu ifade edildi.

Açıklamada, ihalenin 13 Eylül Cuma günü saat 10:30'da Edirne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde yapılacağı kaydedildi.

-Bazı yollara alt temel yapımı ihalesi

Edirne'de bazı yollara kırılmış ocak taşı ile alt temel yapımı işi ihaleye çıkarıldı.

Barutluk Mahallesi Fırınlar sırtı mevkisi ve Şükrü Paşa Mahallesi Dört Kaya mevkisinin yeni imar yollarının açılması ve kırılmış elenmiş ocak taşı ile alt temel yapılması yapım işinin 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19. maddesine göre açık usul ile ihale edileceği belirtildi.

İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye Elektronik Kamu Alımları Platformu'nda yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabileceği belirtilen açıklamada, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacağı ve iş tesliminin yer tesliminden itibaren 90 gün olduğu ifade edildi.

Açıklamada, 19 Eylül Perşembe günü saat 11:00'de Edirne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde yapılacağı kaydedildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile