Edirne'de 5 ATM'yi Soymak Isteyen Hirsiz Açiklamasi 'Pismanim'

Edirne'de 5 ATM'yi Soymak Isteyen Hirsiz Açiklamasi 'Pismanim'

Edirne’de cezaevinden izinli olarak çikan ve 5 ATM’yi soymak isteyen süpheli adliyeye sevk edilirken, “Sadece çok pismanim, baska bir sey yok” dedi.

Edirne’de 5 bankanin ATM’si süpheli Murat U. tarafindan soyulmak istendi. Süpheli Murat U. ilk önce kayitta olan kameralar önünde yüzüne maskesini takti ve daha sonra güvenlik kameralarini sprey boya ile boyadi.

Sprey boyali hirsizlik süphelisi Murat U., daha sonra ise ATM’nin para alma bölmesini zorlayarak kiriyor. Para alma bölümünden paralari çalamayacagini anlayan Murat U., bu kez ATM’nin kapisini kirarak, içeriye giriyor. Içerdeki kameralari da sprey boya ile boyan ATM hirsizi Murat U., içerden de para çalamayinca alarm sisteminin devreye girmesiyle birlikle olay yerinde hizlica uzaklasti.

Yasanan ilginç soygun girisimi ise ATM’nin güvenlik kamerasinca saniye saniye kaydedildi.

Polis ekipleri tarafindan ATM hirsizi Murat U. otogarda otobüsle ile kaçmak isterken yakalanarak, gözaltina alindi.

Süpheli hirsiz Murat U’nun ayni yöntemle 5 ATM’yi daha soyma girisimde bulundugu ve cezaevinden izinli olarak çiktigi ögrenildi. Ayrica süpheli 5 ATM’den de hiç para çalamadigi belirtildi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan Edirne Adliyesi’ne sevk edilen süpheli Murat U., “Sadece çok pismanim, baska bir sey yok” dedi.

Süpheli Murat U’nun mahkemesi devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile