Edirne'de Alkollü Minibüs Soförü Açiklamasi 'Ehliyetime El Konulmasi Çok Iyi Oldu'

Edirne'de Alkollü Minibüs Soförü Açiklamasi 'Ehliyetime El Konulmasi Çok Iyi Oldu'

Edirne’de alkollü sekilde direksiyon basina geçen minibüs soförü, yolcularin ihbari üzerine yakalandi. Ehliyetine el konulan sürücü, "Ehliyetime el konulmasi çok iyi oldu. Gider çay ocaginda çalisirim. Alkol almayan bir insan bu araçlari kullanamaz" dedi.

Edinilen bilgiye göre, otogar ile sehir merkezi arasindaki hatta çalisan Edirne Toplu Ulasim Sistemi’ne (ETUS) ait 22 M 0005 plakali minibüse binen bazi yolcular, sürücünün alkollü oldugundan süphelenerek 112 Acil Çagri Merkezini aradi. Ihbar üzerine önlem alan ekipler, H.K. idaresindeki minibüsü 10 kilometre sonra durdurdu. Polis ekipleri tarafindan alkol testi yapilan H.K.’nin 1,45 promil alkollü oldugu tespit edildi. Ehliyetine el konularak, para cezasi kesilen H.K., ifadesi alinmak üzere ekipler tarafindan gözaltina alindi. Minibüs ise trafik ekipleri tarafindan olay yerine gelen mal sahiplerine teslim edildi.

“Yanlis bir sey yapmadim, kimseye yanlis davranmadim”

Sürücü H.K. gazetecilere yaptigi açiklamada, ”Ben yanlis bir sey yapmadim, kimseye yanlis davranmadim. Kimsenin hakkina girmedim. Elimden geldigi kadar insanlara düzgün davrandim. Ben bunu her aksam aliyorum. 14 yildir bu isin içindeyim, kimsenin canina bir sey yapmadim. Insanlara o kadar iyi davraniyorum ki, anlatamam. Ehliyetime el konulmasi çok iyi oldu. Gider çay ocaginda çalisirim. Alkol almayan bir insan bu araçlari kullanamaz. Ben bunu açik söylüyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile