Edirne'de Down Sendromlu Genci Gasp Ettiler

Edirne'de Down Sendromlu Genci Gasp Ettiler

Edirne’de Down sendromlu gencin parasini ve cep telefonunu gasp eden süpheli, polis ekiplerince kisa süre içerinde yakalandi.

Edinilen bilgiye göre olay, Dilaverbey Mahallesi Darül Hadis Caddesi yakinlarinda meydana geldi. Oguzhan A. disarida tek basina oldugu esnada bir süre tanimadigi bir kisi tarafindan takip edildi. Daha sonra kimsenin olmadigi Darü’l-Hadis Camii yakinlarinda Down sendromlu Oguzhan A.’yi tek basina sikistiran süpheli, engelli gencin cep telefonunu ve cebindeki bütün parasini gasp etti. Büyük korku yasayan engelli genç Oguzhan A., yardim istemek için vatandaslarin yanina kostu ve polise ihbarda bulunuldu. Ihbar üzerine harekete geçen Edirne Il Emniyet Müdürlügüne bagli Asayis Sube Müdürlügü Gasp Büro Amirligi ekipleri, kaçan süpheliyi bulmak için çalisma baslatti.

Engelli gençten süphelinin eskali hakkinda bilgi edinen polis, çevredeki kameralari tek tek inceleyerek kisa süre içerisinde gasp süphelisini tespit etti. Daha sonra ekipler, süphelinin yerini belirledi ve saklandigi yerde kiskivrak yakaladi. Gözaltina alinan zanli, emniyette suçunu itiraf ederek engelli gencin telefonunu sattigini söyledi.

Polis ekiplerinin yaptigi arastirmalar sonucu cep telefonu bulunarak, özel genç Oguzhan A.’ya Edirne Il Emniyet Müdürlügü bahçesinde teslim edildi.

Emniyetteki islemleri devam eden zanlinin daha önce de isledigi suç kayitlarinin oldugu ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile