Edirne'de Hastanede Çikan Yangin Kontrol Altina Alindi

Edirne'de Hastanede Çikan Yangin Kontrol Altina Alindi

Edirne’de Trakya Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’nin çatisinda çikan yangin, kontrol altina alindi. Hastalarin tahliyesi ve yangin esnasinda yasananlar, kameraya yansidi.

Trakya Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’nin çatisinda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangin çikti. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida itfaiye, polis, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Çati katindaki alevlerin bir alt kata siçramasi ihtimali üzerine yenidogan ve çocuk yogun bakim ünitelerinin oldugu 9’uncu kattaki hastalarin tahliyesi gerçeklestirildi.

Hastalarin çevre hastanelere ve hastanenin diger bölümlerine tahliye edilmesi için, görevliler adeta zamanla yaristi. Bazi hastalar da, hastanenin bahçesinde bekletildi.

Yaklasik 2 saat süren yangin söndürme çalismalarina Edirne’nin yani sira çevre il ve ilçelerden de çok sayida itfaiye ekibi destek verdi. Yangin, itfaiye ekiplerinin yogun ugraslari sonucu söndürüldü. Hastanenin çati katinda ve bazi bölümlerinde ciddi hasar meydana gelirken, yanginda yaralanan olmadi.

Tahliye edilen Bahtiyar Ugurlu isimli vatandas ise yasanan anlari gözyaslariyla anlatti.

Öte yandan hastalarin tahliyesi ve yangin esnasinda yasananlar kameraya yansidi.

Yanginla ilgili inceleme baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile