Edirne'de Polis Ekipleri Stant Açarak Vatandaslari Bilgilendirdi

Edirne'de Polis Ekipleri Stant Açarak Vatandaslari Bilgilendirdi

Edirne’de Türk Polis Teskilati’nin 179. kurulus yili etkinlikleri çerçevesinde vatandaslari bilgilendirmek amaciyla polis ekiplerince Saraçlar Caddesi’nde tanitim stantlari kuruldu. Stantlari dolasarak ekiplerden bilgi alan Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Edirne’nin daha güvenli hale gelmesi için 24 saat her noktada kesintisiz hizmet verdiklerini söyledi.

Edirne Il Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan kentin en islek noktalarindan olan Saraçlar Caddesi’nde açilan stantlarda vatandaslara hem çesitli hediyeler, hem

de bilgilendirici afis ve brosürler dagitildi. Stantlari ziyaret eden vatandaslar, çocuklarini polis ekiplerinin motosikletleri ve araçlarina bindirerek hatira fotografi çektirdi. Caddeye kurulan LED ekranda ise emniyetin yaptigi faaliyetler gösterime sunuldu. Stantlari tek tek dolasan Edirne Il Emniyet Müdürü Onur Karaburun, ekiplerden çalismalarla ilgili bilgi aldi. Etkinlikte Müdür Karaburun’a esi ve ayni zamanda Polis Esleri Dernegi Edirne Subesi Baskani Aynur Karaburun ile çocuklari da eslik etti.

Vatandaslarla sohbet eden Karaburun, her türlü dolandiricilik ve benzeri olaylari polise bildirmekten çekinmemeleri gerektigini ifade etti.

Türk Polis Teskilati’nin 179. kurulus yilini kutladiklarini belirten Karaburun, halkin yogun olarak bulundugu Saraçlar Caddesi’nde stant açtiklarini ve yaptiklari faaliyetleri tanittiklarini söyledi.

Suçlar ve suç önleme ile ilgili bilgilendirme yaptiklarini belirten Karaburun, vatandaslara suç ile karsi karsiya kalinca nasil bir davranis sergileyeceklerine iliskin bilgilendirme yaptiklarini ifade etti.



"Edirne’mizin daha güvenli hale gelmesi için 24 saat her noktada kesintisiz hizmet vermektedir"

Vatandaslarla bizzat temas halinde olmak için faaliyetlere katildigini söyleyen Karaburun, "Ülkemizin dört bir yaninda kaçakçilikla, organize suçlarla terörizmle mücadele ve her türlü asayis olayinin önlenmesi için polisimiz Edirne’mizin ve ülkemizin daha güvenli hale gelmesi için 24 saat her noktada kesintisiz hizmet vermektedir. Halkimizin emrinde ve hizmetindeyiz. Nerede bir ihtiyaç varsa, destek olacagimiz ne varsa her türlü halkimizin destegi için yanindayiz. 179 yildir bunun gururunu yasiyoruz. Halkimiza sevgilerimizi ve saygilarimizi sunuyoruz. Polis yani basinizda, her yerde her zaman bizim kapimizi çalabilirsiniz. Emrinizdeyiz" ifadelerine yer verdi.

Vatandaslarin bir olayla karsilastiklarinda dogru ve zamaninda bilgilendirme yapmalarinin büyük fayda ve destek saglayacagini aktaran Karaburun, süpheli bir durum karsisinda mutlaka polise bildirmeleri gerektigine degindi.

Stantlari dolasan Melike Kaynar, daha önce dolandiricilik olayi ile karsilastigini ve ekiplerin bu sekilde stant açarak halki bilgilendirmesinin faydali oldugunu söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile