Edirne'de Sahne Alan Ögrencilerin Gösterileri Ilgiyle Izlendi

Edirne'de Sahne Alan Ögrencilerin Gösterileri Ilgiyle Izlendi

Edirne’nin en islek noktalarindan birisi olan Saraçlar Caddesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla düzenlenen Balkan Çocuk Senligi’nde sahne alan ögrencilerin gösterileri ilgiyle izlendi.

Edirne’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami yagisli havaya ragmen coskuyla kutlandi. 7’den 70’e bayragini alan etkinlik alanina geldi. Saraçlar Caddesi’nde günün anlam ve önemine iliskin birçok etkinlik gerçeklestirildi.

Yunanistanli, Bulgaristanli, komsu illerden gelen ve Edirneli ögrenciler halk oyunlari gösterileri sundu. Gösteriler ilgiyle izlendi ve telefonlara kaydedildi.

Edirne’de Atatürk Aniti önündeki kutlamalarin ardindan ögleden sonra yagmurun dinmesiyle birlikte Saraçlar Caddesi’nde etkinlik gerçeklestirildi.

Çesitli stantlar açildi ve ögrenciler bu kurulan alanlarda oyunlar oynayarak günün tadini çikardi. Kurulan stantlarda çocuklar için yüz boyama ve çesitli etkinliklere de yer verildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinlikleri için Saraçlar Caddesi’ne kurulan platformda sahne alan ögrenciler çesitli gösterileri ile büyük begeni topladi. Etkinliklerde ilk olarak çesitli yarismalarda dereceye giren ögrencilere ödülleri verildi.

Daha sonra ise Balkanlar’dan gelen çocuklar ve Edirne’deki okullardan gelen ögrenciler gösteri yapti. Katilimcilar alkislariyla gösterilere eslik etti.

Düzenlenen senlige Edirne Valisi Yunus Sezer ve esi Canan Sezer, Il Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve Esi Aynur Karaburun , Garnizon Komutani Tuggeneral Berat Acar, Belediye Baskani Filiz Gencan Akin, Cumhuriyet Bassavcisi Mustafa Çakmak, Il Milli Egitim Müdürü Önder Arpaci, egitim camiasi, ögrenciler ve vatandaslar katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile