Edirne'de Trafik Polisleri Sürücülerin Bayramini Kutladi

Edirne'de Trafik Polisleri Sürücülerin Bayramini Kutladi

Edirne’de Ramazan Bayrami sebebiyle denetimlerini siklastiran trafik ekipleri, sürücüleri kurallara uymalari konusunda bilgilendirerek, bayramlarini seker, kolonya ikrami ve çocuklara kirmizi düdük hediye ederek kutladi.

Edirne’de Ramazan Bayrami nedeniyle yolarda yogunluk olusurken, Il Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Denetleme ekipleri sehirden çikis yapan sürücülerle bayramlasti. Sürücülere bayramda daha güvenli bir sekilde seyahat etmeleri konusunda uyarilarda bulunan ekipler, çocuklara kirmizi düdük, ailelere ise seker ve kolonya ikraminda bulundu.

Trafik polisleri, emniyet kemerinin hayati önem tasidigini ve herkesin takmasi gerektigini vurgulayarak, yolda olan vatandaslarla bayramlasti.

Polislere kendilerini bilgilendirdikleri için tesekkür eden sürücülerden Dogan Acar, “Trafik polislerine bayram seyran demeden görevlerini sürdürdükleri için çok tesekkür ederiz. Gece gündüz demeden sahadalar, onlarinda bir ailesi var. Bizleri uyarip, çocuklarimizi bilgilendirdikleri için tesekkür ederiz. Herkese iyi bayramlar diliyorum" dedi

Sürücülerden Tarik Öztürk de yola çikan herkesin trafik kurallarina uymasi gerektigini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile