Edirne'de Trafik Polisleri Sürücülerle Bayramlasti

Edirne'de Trafik Polisleri Sürücülerle Bayramlasti

Edirne’de bayramin ilk günü denetimlerine devam eden trafik ekipleri, Kurban Bayrami’ni kutladigi sürücüleri kurallara uyulmasi konusunda uyardi.

Edirne’de Kurban Bayrami’yla birlikte yolarda yogunluk olusurken, Il Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Denetleme ekipleri Atatürk Bulvari Selimiye Camii karsisinda sürücülerle bayramlasti. Sürücülere bayramda daha güvenli bir sekilde seyahat etmeleri konusunda uyarilarda bulunan ekipler, çocuklara kirmizi düdük, ailelere ise seker ve kolonya ikraminda bulundu.

Nigde’den akraba ziyareti için Edirne’ye gelen Enes Gökdemir, sürücülerin her zaman duyarli olmasi gerektigini belirterek, "Bu konuda trafik polislerimize tesekkür ederiz. Tabii ki duyarli olmaliyiz her zaman. Uzun yolculuk yapan vatandaslarimiza da buradan seslenmek istiyorum. Emniyet kemeri hayat kurtarir, her zaman kemerimizi takalim” dedi.

Almanya’dan gelen gurbetçi vatandaslardan Mehmet Ercan ise gece saat üçte Kapikule’den yurda giris yaparak memleketi Izmit’e gidecegini belirtti.

Diger sürücüler de emniyet kemerinin hayati önem tasidigini ve herkesin takmasi gerektigini vurgulayarak bütün vatandaslarin Kurban Bayrami’ni kutladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile