Edirne'de Yaz Kur'an Kurslari Açildi

Edirne'de Yaz Kur'an Kurslari Açildi

Edirne Il Müftüsü Hasan Basoglu, Yaz Kur’an-i Kerim kurslarinin açiligini bildirdi.

Müftü Basoglu, "Baskanligimiz tarafindan her yil yaz tatili süresince camilerde ve Kur’an kurslarinda açilan ve milyonlarca ögrenciye hitap eden Yaz Kur’an Kurslari, bu yil 1 Temmuz tarihinde egitime basladi.

Gündüzlü olarak 7 haftalik tek dönem halinde uygulanacak egitim, 01 Temmuz-16 Agustos tarihleri arasinda olacaktir. Kur’an-i Kerim ve dini bilgilerin ögretildigi kurslarimiz, yaz tatilinde çocuklar ve gençler için büyük bir egitim firsati sunmaktadir. Sevgili veliler burada sunu hatirlatmak istiyorum ki çogumuz ilk dini bilgilerimizi yaz Kur’an-i Kerim kurslarinda ögrendik. Abdest almayi, namaz kilmayi, Kur’an-i Kerim okumayi hep buralarda ögrendik. En güzel arkadasliklari burada kurduk. Öyleyse geliniz bu yaz, çocuklarimizi mahallemizdeki camimize gönderelim ve her biri alaninda uzman olan hocalarimiza emanet edelim" dedi.

Ayrica Kur’an kurslarinin açilisi münasebetiyle Il Müftü Yardimcisi Fatih Samet Okumus, Mevlana Camii’nde egitim gören çocuklari ziyaret ederek çocuklar ve görevlilerle sohbet etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile