Edirne'de Yol Çöktü, Otomobil Olusan Çukura Düstü

Edirne'de Yol Çöktü, Otomobil Olusan Çukura Düstü

Edirne’de emekli bir albay, yasadigi evin sitesindeki otoparktan otomobiliyle çiktigi sirada yolun çökmesi sonucu çukura düstü.

Olay, ögle saatlerinden sonra Edirne Fatih Mahallesi’nde bulunan Ibrahim Ay Caddesi’nde meydana geldi. Emekli Albay Mustafa Türkselçi’nin idaresindeki 22 HT 002 plakali otomobil, otoparktan çikip hareket ettikten sonra sitenin bahçesindeki yolun çökmesi sonucu araciyla birlikte olusan çukura düstü. Otomobili çukura düsen Türkselçi, kendi imkânlariyla araçtan çikarak polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, olusan çukurun etrafina serit çekerek yolu trafige kapatti. Maddi hasarin olustugu otomobil, vinç yardimiyla düstügü çukurdan çikarildi.

"Aracim su anda çukurun içinde duruyor"

Aracin geçisi sirasinda yolun çöktügünü ifade eden Emekli Albay Mustafa Türkselçi, kapali garajdan arabacini aldiktan sonra çukurun içine düstügünü belirterek, "Yolun nasil çöktügünü bilmiyorum. 4 metrelik aracim su anda çukurun içinde duruyor. Ilk öncelikle kurtarici geldi ve arabami buradan çikaramayacagini söyledi.

Daha sonra büyük vinç çagirdilar. Simdi aracimi çikartacaklar. Kurtariciya yükleyip servise götürecegiz. Hiçbir korku yasamadim. Ben emekli albayim, ben Allah’tan baska kimseden korkmam. Bu benim için sifir bir olay, binlerce ölümlerden kurtuldum. Onun için hiçbir problem yok. Canima bir zarar gelmedigi için Allah’a sükürler olsun" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile