Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ocak Açıklama Yaptı

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serhat Ocak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda düzenleyecekleri "19 Mayıs Gençlik ve Spor Festivali" ile gençleri Kent Ormanı'nda buluşturacaklarını belirtti.

Ocak, il müdürlüğünde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 15-21 Mayıs Gençlik Haftası ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı hazırlıklarının tamamlandığını söyledi.

Düzenleyecekleri etkinliklerle Edirne'de ilkleri gerçekleştirmek istediklerini belirten Ocak, "Etkinlikler kapsamında düzenleyeceğimiz '19 Mayıs Gençlik ve Spor Festivali'nde gençleri Kent Ormanı'nda buluşturacağız. Konserler, gösteriler, yarışmalar ve pikniğin yer alacağı etkinliklerde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamındaki yarışmalarda dereceye giren gençlere de ödüllerini taktim edeceğiz. Ayrıca Kent Ormanı'nda 18-19 Mayıs'ta Duatlon Balkan Şampiyonası düzenlenecek" dedi.

Ocak, programda, özel sporcularla ilgili etkinliklere de yer verdiklerini ve engelli vatandaşları göz ardı etmeyecek çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci

Yayıncı: Zeki Gümüş
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile