Edirne İDO Seferlerinde Tanıtıldı

EDİRNE – Edirne’nin meşhur tava ciğeri ve badem ezmesi başta olmak üzere diğer tarihi ve kültürel değerleri, 12 gün boyunca İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) seferlerinde seyahat eden yolcular tarafından izlendi.

Edirne olarak ‘Ataman’la İDO Tatil’ programına konuk olduklarını belirten Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, program sayesinde 12 gün içinde binlerce kişiye ulaştıklarını söyledi.

İDO’nun başlattığı projesi kapsamında Edirne’nin tanıtımının gerçekleştirildiğini söyleyen Dinar, şunları kaydetti:

“12 gün boyunca yayınlanan Edirne tanıtım filminde yöresel yiyeceklerden turistik yerlere kadar birçok önemli varlığımız tanıtıldı. Program yapımcısı Ataman Erkut burada çekimlerini yaptı. Edirne Belediyesi alt yapı desteğini verdi. Mükemmel bir Edirne filmi gerçekleştirildi. 5 dakikalık bir çekimdi. İstanbul Deniz Otobüsleri de sağ olsunlar bizi 12 gün boyunca misafir ettiler. Bayram da başladık. 12 gün boyunca aralıklarla kaldık.

Edirne tanıtımı yaklaşık 8 milyon insana direk ulaştı. Edirne’nin tanıtımı için elimizden geleni yapıyoruz. Bunu doğru yerde ve doğru zamanda yapmanız gerekir. Bu çok doğru bir projeydi. Biz, 8 milyon insandan bir milyonuna direk olarak ulaşabilmişsek, beyninde yer edinmişsek Edirne için çok büyük bir başarı. Önümüzdeki yıl bunun meyvesini alacağız. Bu konuda desteklerinden dolayı Edirne Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Edirne’yi misafir olarak tanıtan Ataman Erkut Bey’e de çok teşekkür ediyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkürler” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile